Město
Litoměřice

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Vážení občané,

zdravíme vás a přejeme úspěšný start do nového týdne. I toto pondělí je připraven program, ze kterého si můžete vybrat podle svého gusta. Pátek a sobota bude ve znamení vína a piva...čekají nás totiž Vinařské Litoměřice a Mezinárodní pivní festival. 


Podívejte se, co je pro vás tento týden v Litoměřicích připraveno.

vaše město Litoměřice

Komikaze

Nová komediální improvizační show, ve které čtyři mladí herci na místě vytváří příběhy dle zadání publika proběhne v pondělí 17.04. v 18:30 v kavárně Káva s párou.

 

O kolečko míň

Místní mladý autor představí knihu vykreslující dobrodružný svět kluka, který dokončil domácí školu a stal se členem malého londýnského cirkusu v úterý 18.04. od 17:30 v Knihovně K.H. Máchy.

 

Do ložnice vstupujte jednotlivě

Bláznivá komedie o tom, že i prostorná exkluzivní ložnice s velikou kruhovou postelí může být náhle těsná pobaví diváky ve středu 19.04. od 19:00 v Divadle K.H. Máchy. 

 

Menšiny mezi námi

O Ukrajině, válce, životě v ČR se samotnými Ukrajinci a redaktorkou časopisu Respekt Ivanou Svobodovou, držitelkou ceny Ferdinanda Peroutky, si budete moci poslechnout 19.04. od 17:00 v Knihovně K.H. Máchy. Besedu připravili studenti GJJ Litoměřice.

 

Mezinárodní pivní festival

33. Mezinárodní pivní festival bude letos poprvé na Zahradě Čech. Jedná se o nejprestižnějšího pivní festival v České republice. Piva z několika desítek pivovarů budete moci ochutnat již 21. a 22. 04. 

 

Vinařské Litoměřice

21. ročník mezinárodní prodejní a soutěžní výstavy vín s doprovodným programem můžete navštívit 21. - 22.04. v Kulturním a konferenčním centru. Po oba dny hraje cimbálová muzika Slovácko.

 

Lenka Vychodilová a David Noll

Herečka, šansoniérka a performerka a zpívající pianista uvedou večer sestavený ze žánrově pestrých písní, mluveného slova, poezie, prózy a drobných překvapení v pátek 21.04. v 19:00 v Hospodě U letního kina. 

 

Celia - život bez lepku

Na setkání osob zajímajících se o bezlepkovou dietu můžete přijít v pondělí 24.04. v 17:00 do Knihovny K.H. Máchy. Diskuzi povede Mgr. Vladimíra Hovorková.

 

Dopisy tour

S Lenkou Novou se potkáte v Kávě s párou v pondělí 24.04. v 19:00. Zpěvačku doprovodí Josef Štěpánek na kytaru a Matej Benko na piano.

 

Utrženej ze řetězu

Arnošt Frauenberg a jeho nový stand-up speciál zaujme a pobaví diváky v pondělí 24.04. v 19:00 v Divadle K.H. Máchy.

 

Tvoříme Litoměřice

Celkem šest projektů vzešlých z nápadů obyvatel města má šanci na realizaci v rámci aktuálního ročníku participativního ročníku Tvoříme Litoměřice. Hlasovat a podpořit vybraný nápad je možné už jen do 30.04. prostřednictvím mobilního rozhlasu.

 

Výluka

Z důvodu opravy na trati 087 Česká Lípa - Litoměřice - Lovosice (a zpět) proběhne ve dnech 11. až 26. dubna 2023 výluka v úseku Česká Lípa hl.n. - Úštěk - Blíževedly - Litoměřice horní nádr. - Lovosice (a zpět).

 

Čištění komunikací

Pravidelný úklid komunikací proběhne: 

(v důsledku technických komplikací může nastat změna) 

17.04. až 18.04. blok: Revoluční
Seznam ulic - Březinova cesta, cesta pod M. Majerové (M. M.-Revoluční), Havlíčkova - od Revoluční do Nezvalova, Hynaisova, Kořenského, Marie Majerové, Mlékojedská, Na Mostku, Nerudova - od Nezvalova do Revoluční, Pokratická - pěší lávky, Požární cesta (Nezvalova-Revoluční), Revoluční včetně všech parkovišť, Slavíčkova, Švabinského, Turistická, Turistická cesta podél Pokr. potoka, U Lávky, Želetická

19.04. až 20.04. blok: A. Muchy

Seznam ulic - Alfonse Muchy, Fillova, Janáčkova vč. panelové cesty k vodárně, Kubínova, Ladova, Mlýnská, Mostná hora - pěší cesta, Mostná hora - vozovka, Na Výsluní, Opuková, pěší cesta nad Domovem mládeže, Pod Strání, schody z A. Muchy do Ladova, Škrétova, Špálova, U Kapličky včetně parkovišť, U Potoka, U Statku

24.04. až 25.04. blok: Pokratice 

Seznam ulic - Dubová, Dukelská, Dukelská - Bojská (parkoviště), Jabloňová, Jasanová, K Radobýlu, Květinová, mezi Družbou, parkoviště pod Družbou, Pod Vinicí, Pokratická, Polní, Sadová, Sluneční, Sokolská, spojovací (Bojská - K Radobýlu), Šeříková, Školní, U Medulánky, U Školy, V Zahradách

 

Dopravní omezení

Rekonstrukce popraskaného vodovodu a narušené kanalizace uzavře pro dopravu na sedm měsíců ulici Michalovická. Severočeská vodárenská společnost a.s. (SVS) jako investor a EKOSTAVBY Louny s.r.o. jako zhotovitel zde budou na opravách pracovat nejpozději do 31. října. 

 

Videoreportáže

 

Odstávka elektřiny

Upozorňujeme na plánovanou odstávku elektřiny, která proběhne:

ve čtvrtek 20.04.

od 07:00 do 17:00 v části obce Předměstí -  Veveří, Mlékojedská, Žernosecká

Více informací (konkrétní výpis č.ev., č.o., č.p.) níže.

 
 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu