Město
Litoměřice

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Vážení občané,

zdravíme Vás po Velikonocích a doufáme, že jste si je užili ve zdraví a pohodě. I toto pondělí je pro vás připraven program, ze kterého si můžete vybrat podle svého gusta. Přejeme všem úspěšný start do nového týdne.  

Podívejte se, co je pro vás tento týden v Litoměřicích připraveno.

vaše město Litoměřice

Dívčí válka

Na vynikající komedii s novým hereckým obsazením se můžete těšit v úterý 11.04. v 19:00 v Kulturním a konferenčním centru.  

 

Jak si udržovat mozek fit

Naučte se jednoduchá cvičení, která vám prodlouží aktivní život. Přednáška s Janou Matouškovou proběhne ve středu 12.04. v 17:00 v Knihovně K.H. Máchy.

 

Koncert orchestrů

Přijďte si poslechnout koncert orchestrů Základní umělecké školy Litoměřice ve středu 12.04. od 18:00 na hradě.

 

Okamžiky pouliční

Výstava fotografií Lenky Krejčové bude k vidění od 14.04. do 30.06. ve fotogalerii nemocnice. Vernisáž výstavy proběhne 14.04. v 17:00.

 

Linoryt a papírotisk

Vyryj nebo vystřihni si své bájné zvíře a vyzkoušej si techniku tisku z výšky. Workshop s Adélou Skoupou se uskuteční v pátek 14.04. v 15:30 v Knihovně K.H. Máchy.

 

Blešák

Oprašte své poklady, vytáhněte kuriozity a navštivte první letošní blešák v sobotu 15.04. na Tržnici F. Holzmanna v čase od 09:00 do 12:00.

 

Charitativní ples

Přijďte si zatančit 15.04. ve 20:00 do Kulturního a konferenčního centra v Litoměřicích. Veškerý výtěžek akce je určen na podporu terénní péče o seniory.

 

Taneční odpoledne pro seniory

V neděli 16.04. v 16:00 proběhne v hradním sále Taneční odpoledne pro seniory. Zahraje kapela Krušnohorka.

 

Jak se Barborka zatoulala

Pohádky s písničkami Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka zazní v neděli 16.04. od 15:00 v Divadle K.H.Máchy. 

 

Komikaze

Sebedestruktivní a expozivně vtipná improvizační show zaujme diváky v pondělí 17.04. v 18:30 v kavárně Káva s párou. 

 

Jednání zastupitelstva

Jednání zastupitelstva města Litoměřice se bude konat ve čtvrtek 13.04. od 16:00 v Kulturním a konferenčním centru v Litoměřicích. (v hradním sále)

 

Výluka

Z důvodu opravy na trati 087 Česká Lípa - Litoměřice - Lovosice (a zpět) proběhne ve dnech 11. až 26. dubna 2023 výluka v úseku Česká Lípa hl.n. - Úštěk - Blíževedly - Litoměřice horní nádr. - Lovosice (a zpět).

 

Čištění komunikací

Pravidelný úklid komunikací proběhne: 

(v důsledku technických komplikací může nastat změna) 

11.04. blok: Dómská

Seznam ulic - Dómská, Horní Dubina, Horní Rybářská, Máchova, Pahorek - areál domova seniorů, Rybářské náměstí, Rybářské schody, spojovací mezi Ryb. Schody - Dolní Rybářská, Svatojiřská, Svatováclavská, Václavské náměstí, Žalhostická

12.04. až 13.04. blok: Kozinova
Seznam ulic - Čelakovského, Havlíčkova - od Nezvalova do Vančurova, Kollárova, Kozinova, Nerudova - od Sokolovská do Nezvalova, Neumannova, Nezvalova od Březinova cesta, Nezvalova-garáže do Smetanova, Nezvalova-parkoviště, Smetanova, Vančurova

17.04. až 18.04. blok: Revoluční
Seznam ulic - Březinova cesta, cesta pod M. Majerové (M. M.-Revoluční), Havlíčkova - od Revoluční do Nezvalova, Hynaisova, Kořenského, Marie Majerové, Mlékojedská, Na Mostku, Nerudova - od Nezvalova do Revoluční, Pokratická - pěší lávky, Požární cesta (Nezvalova-Revoluční), Revoluční včetně všech parkovišť, Slavíčkova, Švabinského, Turistická, Turistická cesta podél Pokr. potoka, U Lávky, Želetická

 

Dopravní omezení

Rekonstrukce popraskaného vodovodu a narušené kanalizace uzavře pro dopravu na sedm měsíců ulici Michalovická. Severočeská vodárenská společnost a.s. (SVS) jako investor a EKOSTAVBY Louny s.r.o. jako zhotovitel zde budou na opravách pracovat nejpozději do 31. října. 

 

Videoreportáže

 

Odstávka elektřiny

Upozorňujeme na plánovanou odstávku elektřiny, která proběhne:

ve čtvrtek 13.04.

od 07:30 do 14:30 v části obce Předměstí -  kat. území Litoměřice, kat. území Pokratice

v pátek 14.04.

od 08:00 do 14:00 v části obce Předměstí - Elišky Krásnohorské, Erbenova, Halasova, Horova, Kamýcká
Kosmonautů, Liškova, Mánesova, Masarykova, Šafaříkova, Štursova, Werichova

Více informací (konkrétní výpis č.ev., č.o., č.p.) níže.

 
 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu