Město
Litoměřice

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Vážení občané,

tento týden nás čekají Velikonoce, které nejsou jen nejvýznamnějším křesťanským svátkem, ale pro mnohé jsou obdobím lidových tradic spojených s vítáním jara.

Podívejte se, co je pro vás tento týden v Litoměřicích připraveno.

vaše město Litoměřice

Dobrý proti severáku

Další díl LiStOVáNí je za dveřmi. V pondělí 03.04. od 18:30 listují Věra Holá a Lukáš Hejlík v kavárně Káva s párou novou knihou Dobrý proti severáku.

 

Jazzový večer

Jste milovníkem jazzu? Tak si rozhodně nenechte ujít jazzový večer, který se koná v úterý 04.04. od 19:00 v hradním sále.

 

Úvod do indické filozofie

PhDr. Václav Lepičovský vás zavede do filozofie starověké Indie ve středu 05.04. od 18:00 v hradním sále.

Kapitoly z indické filozofie, cyklus 10 přednášek, 1. a 2. bude zdarma.

 

Hudební benefice

Velikonoce se blíží! Přijďte si ve čtvrtek 06.04. od 16:00 na Tržnici Felixe Holzmanna užít atmosféru nadcházejících svátků a podpořit děti vyrůstající v náhradních rodinách.

 

Tržnice Zahrady Čech

Výstava Tržnice Zahrady Čech nabídne od 05. do 09.04. návštěvníkům oblíbený tradiční sortiment jako je sadba, květiny, cibuloviny, zahradní nářadí, zahradní technika, zahradní nábytek, hnojiva, postřiky, potraviny, přírodní léčiva a řadu dalšího. První jarní výstava je zaměřena na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody.

 

Tvoříme Litoměřice

Celkem šest projektů vzešlých z nápadů obyvatel města má šanci na realizaci v rámci aktuálního ročníku participativního ročníku Tvoříme Litoměřice. Hlasovat a podpořit vybraný nápad je možné až do 30.04. prostřednictvím mobilního rozhlasu ZDE

 

Čištění komunikací

Pravidelný úklid komunikací proběhne: 

(v důsledku technických komplikací může nastat změna) 

03.04. až 04.04. blok: Kocanda
Seznam ulic - Alšova, Baarova, Baarova - parkoviště, Bratří Mrštíků, Českolipská, Daliborova, Hálkova, Hrubínova, Chelčického, chodník naproti čerp. Stanici od parku k ul. Karla IV, chodník od J. z Poděbrad k Na Mýtě , Jiřího z Poděbrad, Jiřího z Poděbrad - okolo garáže včetně hřiště , Jiřího z Poděbrad - parkoviště pod fot. hřištěm, Jungmannova, K Výtopně, Karla IV., Krátká, Na Kocandě, Na Mýtě, Na Vinici, park pod kasárnami, Růžovka, Topolčianská včetně parkovišť, U Stadionu včetně parkovišť, Vrchlického 

05.04. až 06.04. blok: Dalimilova - Pod Mostnou horou
Seznam ulic - Ankertova, Bezručova, Brožíkova, Dalimilova, Dykova, Husova, K Interně vč. parkoviště a komunikace u vchodu do nemocnice, Křepkova, Macharova cesta, Navrátilova, Purkyňova včetně parkoviště, Samo Tomáška, Sokolovská, Sokolovská včetně chodníky v alejích, U Trati, Wolkerova, Zelenkova, Žitenická včetně cyklostezky

 

Dopravní omezení

Rekonstrukce popraskaného vodovodu a narušené kanalizace uzavře pro dopravu na sedm měsíců ulici Michalovická. Severočeská vodárenská společnost a.s. (SVS) jako investor a EKOSTAVBY Louny s.r.o. jako zhotovitel zde budou na opravách pracovat nejpozději do 31. října. Novou informací je, že začátek prací se posouvá o 14 dnů, a to z 20. března na 3. dubna. 

 

Videoreportáže

 

Odstávka elektřiny

Upozorňujeme na plánovanou odstávku elektřiny, která proběhne:

ve středu 05.04.

od 07:30 do 14:30 v části obce Předměstí - ul. České armády

od 07:00 do 17:00 v části obce Předměstí -  ul. Veveří, Mlékojedská, Žernosecká 

Více informací (konkrétní výpis č.ev., č.o., č.p.) níže.

 
 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu